Πώς να αποκρύψετε ιστορίες από κάποιον στο Instagram, το WhatsApp και το Snapchat

Μεσα ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ
Contents
  1. Απόκρυψη ιστοριών από κάποιον στο Instagram
  2. Απόκρυψη ιστοριών WhatsApp από ορισμένους χρήστες
  3. Περιορίστε το κοινό των ιστοριών σας στο Snapchat
  4. Πώς να κρύψετε την ιστορία του Snapchat από όλους;
  5. Πώς να κάνετε την ιστορία σας στο Snapchat ιδιωτική;
  6. Πώς να κρύψετε μια ιστορία στο Instagram;
  7. Μπορείτε να δείτε ποιος είδε την ιστορία σας στο Instagram;
  8. Πώς μπορώ να κρύψω στιγμιότυπα από τους φίλους μου στο Instagram;
  9. Πώς να αλλάξετε τις ρυθμίσεις snap story στο Instagram;
  10. Πώς να κρύψετε ιστορίες από συγκεκριμένα άτομα στο Instagram;
  11. Μπορώ να προσθέσω φίλους στην ιδιωτική μου ιστορία στο Instagram;
  12. Πώς να δημιουργήσετε ιστορίες Snapchat μόνο για επιλεγμένους λίγους φίλους;
  13. Θα πρέπει να κάνετε το προφίλ σας στο Snapchat ιδιωτικό;
  14. Πώς μπορώ να κάνω ιδιωτική την ιστορία μου στο Snapchat;
  15. Πώς να επιτρέψετε μόνο στους φίλους σας να επικοινωνούν μαζί σας στο Snapchat;
  16. Πώς μπορώ να κρύψω την τοποθεσία μου στο Snapchat;

Θέλετε να μάθετε πώς να κρύβετε τις ιστορίες σας στο Instagram από οποιονδήποτε άγνωστο σας ακολουθεί εκεί.; Λοιπόν, αυτό είναι πολύ δυνατό και δεν περιορίζεται μόνο στο Instagram. Επίσης, στο WhatsApp και στο Snapchat μπορείτε να περιορίσετε τις ιστορίες σας στους ακόλουθους που γνωρίζετε. Μερικές φορές, μπορεί να υπάρχουν άτομα με νοοτροπία καταδίωξης που μπορεί να μην σας ακολουθούν ή να μην σας γνωρίζουν. Ωστόσο, αυτοί οι άνθρωποι δεν θα παραλείψουν ποτέ να ελέγξουν τυχόν ιστορίες που μπορείτε να δημοσιεύσετε.

Ενώ η δημιουργία ενός λογαριασμού απόρρητο είναι μια επιλογή, δεν μπορεί να το κάνουν όλοι. Οι περισσότεροι άνθρωποι κάνουν διαδικτυακές επιχειρήσεις αυτές τις μέρες μέσω των εφαρμογών κοινωνικών μέσων. Το να κάνουν το προφίλ τους ιδιωτικό θα εμποδίσει τις επιχειρηματικές συναλλαγές και τη δικτύωσή τους. Επιπλέον, οι χρήστες συνεχίζουν να ενημερώνουν την καθημερινότητά τους δημοσιεύοντας ιστορίες που και που. Έτσι, εάν κρύψουν τις ιστορίες Instagram, WhatsApp και Snapchat, τότε μόνο το επιλεγμένο κοινό μπορεί να παρακολουθήσει και να απαντήσει στις ιστορίες.

Απόκρυψη ιστοριών από κάποιον στο Instagram

• Ανοίξτε την εφαρμογή Instagram
  • Στη συνέχεια, πατήστε στο εικονίδιο προφίλ
  • Στη συνέχεια, πατήστε στο εικονίδιο χάμπουργκερ για επέκταση του μενού

• Πλοηγηθείτε στο Ρυθμίσεις και πατήστε για να το ανοίξετε
  • Υπό Ρυθμίσεις, πατήστε Μυστικότητα
  • Πλοηγηθείτε στο Ιστορία και πατήστε για πρόσβαση στις ρυθμίσεις του

• Πατήστε στην επιλογή Απόκρυψη ιστορίας από

• Τα δικα σου λίστα οπαδών θα εμφανιστεί

• Επιλέξτε τους χρήστες από τους οποίους θέλετε να κρύψετε τις ιστορίες σας

Εάν ορισμένοι χρήστες δεν σας ακολουθούν αλλά τσεκάρουν δεόντως τις ιστορίες σας, μπορείτε να τους αποκλείσετε. Διαφορετικά, πληκτρολογήστε τα ονόματα χρήστη τους μέσω της κονσόλας αναζήτησης και προσθέστε τα στη λίστα των χρηστών που δεν μπορούν να δουν τις ιστορίες σας.

Διαφήμιση

Διόρθωση: Το WhatsApp Web δεν συγχρονίζεται

Πώς να ενεργοποιήσετε τη σκοτεινή λειτουργία στο Snapchat

Πώς να διαγράψετε οριστικά τον λογαριασμό σας στο Instagram (2022)

Πώς να διορθώσετε τη θολή βιντεοκλήση WhatsApp

Απόκρυψη ιστοριών WhatsApp από ορισμένους χρήστες

Ακόμη και στο WhatsApp, ορισμένα τυχαία άτομα ενδέχεται να έχουν πρόσβαση στο προφίλ σας εάν έχουν τον αριθμό σας. Σίγουρα καταλήγουν να διαβάζουν το βιογραφικό και τις ιστορίες σας.Οι ιστορίες WhatsApp αναφέρονται ως status. Μπορείς να τους σταματήσεις όμως. Εδώ είναι τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε.

Διαφημίσεις

• Εκκινήστε το WhatsApp
  • Θα υπάρχουν τρεις καρτέλες, Κουβέντα, Κατάσταση, και κλήσεις
  • Πατήστε Κατάσταση
  • Στη συνέχεια, στην επάνω δεξιά γωνία, πατήστε το κάθετο κουμπί 3 κουκκίδων
  • Τώρα, πατήστε στο Απόρρητο κατάστασης
  • Υπό Ποιος μπορεί να δει τις ενημερώσεις κατάστασής μου, πατήστε Οι επαφές μου Εκτός
  • Η λίστα σας Επαφές WhatsApp θα εμφανιστεί
  • Επιλέξτε τις επαφές από τις οποίες θέλετε να αποκρύψετε τις ιστορίες σας στο WhatsApp

Εναλλακτικά, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το Μοιραστείτε μόνο με επιλογή εάν θέλετε αποκλειστικά οι ιστορίες σας στο WhatsApp να είναι ορατές σε μερικές επαφές. Η διαδικασία επιλογής των χρηστών είναι ακριβώς η ίδια όπως παραπάνω.

Περιορίστε το κοινό των ιστοριών σας στο Snapchat

Τώρα, ας προχωρήσουμε στο Snapchat.

• Ανοίξτε το Snapchat
  • Πατήστε στην επάνω αριστερή γωνία του avatar σας

• Στη συνέχεια, κάτω από την ιστορία, πατήστε το κουμπί 3 κουκκίδων δίπλα Προσθήκη στο My Story

• Στη συνέχεια, πατήστε Ρυθμίσεις ιστορίας

• Αυτό θα έχει 3 επιλογές – Ολοι, Μόνο φίλοι, και Εθιμο
  • Πατήστε Εθιμο

• Επιλέξτε τις επαφές που δεν θα μπορούν να δουν τις ιστορίες σας στο Snapchat

Έτσι, εάν θέλετε να περιορίσετε το κοινό για τις ιστορίες σας στο WhatsApp, το Instagram και το Snapchat αποκρύπτοντάς τις από συγκεκριμένους χρήστες, τότε αυτός ο οδηγός θα σας βοηθήσει.

FAQ

Πώς να κρύψετε την ιστορία του Snapchat από όλους;

Απόκρυψη ιστορίας Snapchat. 1. Ερχόμενοι στο Snapchat, ανοίξτε τη σελίδα του προφίλ σας πατώντας στο avatar σας στην επάνω αριστερή γωνία και πατήστε τις οριζόντιες τρεις κουκκίδες δίπλα στην επιλογή “Προσθήκη στο My Story”. Από το αναδυόμενο παράθυρο που εμφανίζεται τώρα, επιλέξτε “Story Settings”. 2. Στη σελίδα ρυθμίσεων ιστορίας, θα δείτε τρεις επιλογές – Όλοι, Μόνο φίλοι και Προσαρμογή.

Πώς να κάνετε την ιστορία σας στο Snapchat ιδιωτική;

1 Ανοίξτε το Snapchat στο smartphone σας. 2 Πατήστε στη φωτογραφία σας στην επάνω αριστερή γωνία για να ανοίξετε το Προφίλ σας. 3 Πατήστε στο εικονίδιο Ρυθμίσεις στην επάνω δεξιά γωνία της οθόνης σας. 4 Κάντε κύλιση προς τα κάτω στην ενότητα Πρόσθετες υπηρεσίες. 5 Θα δείτε πολλές επιλογές που σχετίζονται με το απόρρητο, όπως το View My Story. Περισσότερα είδη…

Πώς να κρύψετε μια ιστορία στο Instagram;

Δείτε πώς μπορείτε να αποκρύψετε τις ιστορίες του Instagram. Γιατί θα θέλατε να κρύψετε μια ιστορία; Οι ιστορίες του Instagram είναι εύκολο να ανακατευτούν. Απλώς αγγίξτε το μεσαίο ή δεξί μέρος της οθόνης σας για να μεταβείτε στην επόμενη ιστορία ή το αριστερό μέρος της οθόνης σας για να επιστρέψετε στην προηγούμενη. Σύρετε αριστερά/δεξιά για να μεταβείτε στις ιστορίες του επόμενου ατόμου.

Μπορείτε να δείτε ποιος είδε την ιστορία σας στο Instagram;

Μπορείτε να δείτε ποιος είδε την ιστορία σας. Μπορείτε να επιτρέψετε απαντήσεις σε μηνύματα στην ιστορία σας. Όπως και στο Snapchat, μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις σας για τις ιστορίες Instagram. Μπορείτε να το κάνετε είτε ενώ μοιράζεστε το Story σας είτε οποιαδήποτε στιγμή από το προφίλ σας. Μεταβείτε στο Προφίλ σας και κάντε κλικ στο κουμπί Επιλογές “γρανάζι” επάνω δεξιά.

Πώς μπορώ να κρύψω στιγμιότυπα από τους φίλους μου στο Instagram;

Μπορείτε να προσαρμόσετε ποιος μπορεί και ποιος δεν μπορεί να δει την ιστορία σας από τη λίστα των φίλων σας. Εάν κάνετε αυτήν την επιλογή, πατήστε στα ονόματα των φίλων που ΔΕΝ θέλετε να δουν την ιστορία σας. Δεν χρειάζεται πραγματικά να κρύψετε όλα τα στιγμιότυπά σας.

Πώς να αλλάξετε τις ρυθμίσεις snap story στο Instagram;

Πατήστε στο μενού προφίλ στο επάνω μέρος. Βήμα 3: Πατήστε στο μενού με τις τρεις κουκκίδες δίπλα στην επιλογή My Story. Βήμα 4: Επιλέξτε Ρυθμίσεις ιστορίας από το μενού περιβάλλοντος. Όλοι: Όπως υποδηλώνει το όνομα, όλοι μπορούν να δουν τη στιγμιότυπη ιστορία που έχετε ανεβάσει στην πλατφόρμα.

Πώς να κρύψετε ιστορίες από συγκεκριμένα άτομα στο Instagram;

Για να αποκρύψετε ιστορίες από συγκεκριμένα άτομα στο Instagram, θα πρέπει πρώτα να αποκτήσετε πρόσβαση στις Ρυθμίσεις. Για να το κάνετε αυτό, πατήστε στο μενού χάμπουργκερ στη σελίδα του προφίλ σας και πατήστε Ρυθμίσεις . 2. Από τη σελίδα Ρυθμίσεις, πατήστε Απόρρητο. Στην ενότητα “Αλληλεπιδράσεις” της σελίδας απορρήτου, πατήστε “Ιστορία” για να δείτε τις ρυθμίσεις απορρήτου που σχετίζονται με τις ιστορίες του Instagram.

Μπορώ να προσθέσω φίλους στην ιδιωτική μου ιστορία στο Instagram;

Ναί. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να πατήσετε στο εικονίδιο του προφίλ σας στην επάνω αριστερή γωνία και να πατήσετε στις τρεις τελείες δίπλα στην Ιδιωτική ιστορία σας. Θα εμφανιστεί η λίστα των φίλων σας και μπορείτε να επιλέξετε τους φίλους που θέλετε να προσθέσετε και, στη συνέχεια, να κάνετε κλικ στο «Αποθήκευση» στο κάτω μέρος.

Πώς να δημιουργήσετε ιστορίες Snapchat μόνο για επιλεγμένους λίγους φίλους;

Δίπλα στην Ιδιωτική ιστορία σας, πατήστε τις τρεις τελείες. Επιλέξτε «Διαγραφή ιστορίας» από το μενού με τις τρεις κουκκίδες. Στο μήνυμα που ανοίγει, πατήστε “Διαγραφή” και η Ιδιωτική ιστορία σας διαγράφεται. Και έτσι δημιουργείτε Ιστορίες Snapchat που μόνο οι λίγοι επιλεγμένοι φίλοι σας μπορούν να δουν!

Θα πρέπει να κάνετε το προφίλ σας στο Snapchat ιδιωτικό;

Ωστόσο, εάν δεν έχετε αυτού του είδους τις φιλοδοξίες, μπορεί να θέλετε το προφίλ σας να είναι ιδιωτικό και διαθέσιμο μόνο στους φίλους και την οικογένειά σας. Εάν είστε χρήστης του Snapchat και θέλετε να μετατρέψετε το προφίλ σας σε ιδιωτικό, δείτε πώς να το κάνετε.

Πώς μπορώ να κάνω ιδιωτική την ιστορία μου στο Snapchat;

Ανοίξτε το Snapchat και πατήστε το εικονίδιο του προφίλ σας στην επάνω αριστερή γωνία της οθόνης. Από τη σελίδα του προφίλ σας που εμφανίζεται, πατήστε το κουμπί «+ Ιδιωτική ιστορία» στα δεξιά της ενότητας «Οι ιστορίες μου».

Πώς να επιτρέψετε μόνο στους φίλους σας να επικοινωνούν μαζί σας στο Snapchat;

Δείτε πώς μπορείτε να επιτρέψετε μόνο στους φίλους σας να επικοινωνήσουν μαζί σας: Εκκινήστε το Snapchat και πατήστε στη φωτογραφία σας για να ανοίξετε τη σελίδα του προφίλ σας. Ανοίξτε τις Ρυθμίσεις πατώντας στο εικονίδιο στην επάνω δεξιά γωνία. Κάντε κύλιση προς τα κάτω για να βρείτε τις Πρόσθετες υπηρεσίες. Η δεύτερη καρτέλα ονομάζεται Επικοινωνήστε μαζί μου – πατήστε για άνοιγμα.

Πώς μπορώ να κρύψω την τοποθεσία μου στο Snapchat;

Εάν θέλετε να αποκρύψετε την τοποθεσία σας από τους φίλους σας, πατήστε Δείτε την τοποθεσία μου και καταργήστε την επιλογή του πλαισίου δίπλα στη Λειτουργία φαντασμάτων. Όταν δημιουργείτε τον λογαριασμό στο Snapchat, αυτή η επιλογή θα είναι ήδη τσεκαρισμένη, αλλά μπορείτε να την αλλάξετε ανά πάσα στιγμή. Το Snapchat θα σας επιτρέψει να επιλέξετε με ποιον θέλετε να μοιραστείτε την τοποθεσία σας, ώστε να μπορείτε να επιλέξετε μια συγκεκριμένη ομάδα ακολούθων.

DIY journal