Hogyan lehet törölni az összes mentett üzenetet a Snapchatben

Túl sok mentett üzenet van a Snapchat-profiljában? És ha törölni szeretné őket, ez az útmutató segít. Bár több üzenet törlése egyszerre időt takarít meg, a Snapchat nem kínál ilyen funkciót. Tehát követnie kell az üzenetek egyenkénti törlésének régi, jó módszerét.

Azt is elmentheti vagy nem biztonságossá teheti egy adott üzenetet a Snapchat barátaival folytatott csevegési szálban. Ez azt jelenti, hogy törölhet más üzeneteket is ugyanabban a szálban, amelyet a barátjával váltott. Ebben az útmutatóban további részleteket találhat az előttünk álló lépésekről. Elmagyaráztam az egyszerű lépéseket is törölje a mentett üzeneteket a Snapchatben.

Törölje az összes mentett üzenetet a Snapchatben

Itt vannak a lépések.

  • Menj Beállítások > navigáljon a Fiókműveletek szakasz
  • Az alatt érintse meg Tiszta beszélgetés

  • Látni fogja a az összes beszélgetés listája voltál a Snapchat barátaiddal
  • Minden beszélgetés mellett lesz egy x szimbólum
  • Koppintson az X-re a beszélgetés törléséhez
  • Erősítse meg a műveletet, és érintse meg a gombot Egyértelmű

JEGYZET: Annak ellenére, hogy törölni fogja az Ön oldalán lévő üzeneteket, barátai számára a beszélgetés addig marad, amíg ők is törlik a beszélgetést.

Egy adott üzenet mentése a teljes beszélgetés törlésekor

Ha egy beszélgetési szál egy bizonyos üzenete fontos Önnek, akkor mentheti azt. Ezután törölheti a többit. Ez egészen egyszerű.

Reklámok

  • Csak nyomja meg hosszan a menteni kívánt üzenetet
  • Megjelenik egy kis menü
  • Abból a kiválasztáshoz Mentés a Chatben
  • Az üzenet háttere szürkére változik. Ez kijelenti, hogy el lett mentve

Üzenet mentésének visszavonásához

  • Érintse meg és tartsa lenyomva az üzenetet a kiemelés megszüntetéséhez.

Ezután ha bezárja és újraindítja a Snapchatet, ez az üzenet automatikusan törlődik.

Eltűnő csevegés

Attól függően, hogy hogyan állította be, az üzenet megtekintése után azonnal törölhető.Ellenkező esetben az üzenet megtekintése után 24 órával az automatikusan törlődik.

Továbbá, ha törli a Snapchat-fiókját, akkor az összes üzenet törlődik, de csak az Ön oldaláról. Snapchat-barátod továbbra is látni fogja az üzeneteket a profiljában.

Reklámok

Ez minden arról szól, hogyan törölheti az összes mentett üzenetet a Snapchatben. Ha nem szereti a rendetlenséget a közösségi médiában, használja ezt az útmutatót, és távolítsa el az üzeneteket.

További Snapchat útmutatók,

  • A Snapchat hirdetések nem működnek: Javítás
  • Bitmoji összekapcsolása a Snapchattal: Hogyan kell csinálni
  • Hogyan lehet törölni egy Snapchat történetet az eszközről
  • Hogyan lehet visszafordítani a Snapchat videót

GYIK

Törölje a közösségi médiás bejegyzéseit?

Nézz szembe a tényekkel. A szakértők, akikkel beszélgettünk, egyetértettek abban, hogy a közösségi médiás bejegyzések vagy egy teljes közösségi oldali profil törlése nem lehet alapértelmezett döntés. “Ne törölje a bejegyzéseket vagy hírcsatornákat” – mondja Gunjan Rawal, az Intel közösségimédia-stratégája a CNBC Make It-nek.

Törölje a közösségi média előzményeit?

„Határozottan törölnie kell a közösségi média előzményeit, ha nem volt helyénvaló” – magyarázza McGoodwin, különösen akkor, ha valami gyűlölködő vagy bántó dolgot mondott. „De miért akarna valahol dolgozni, ha törölnie kell az egész közösségi média előzményét?

Törölnie kell a közösségi média fiókját?

Ha úgy dönt, hogy a közösségi média tartalmának törlése a legjobb lépés, számos lehetőség közül választhat. Végignézheti az összes régi bejegyzést, fotót és üzenetet, és törölhet bármit, amiről úgy gondolja, hogy kellemetlen. A második és legszélsőségesebb lehetőség a közösségimédia-fiókok törlése.

Hogyan törölhetem az elmentett bejegyzéseket a Facebook oldalamon?

Érintse meg a Menü gombot a jobb felső sarokban, és nyissa meg a „Mentett” elemet. Lépjen az „Összes bejegyzés” elemre, és győződjön meg arról, hogy a bejegyzések könyvtárában van (rács ikon). Koppintson a jobb felső sarokban található hárompontos gombra, és koppintson a „Kiválasztás” gombra. Jelölje ki az összes bejegyzést, amelynek mentését egyszerre szeretné visszavonni. Érintse meg a „Mentés visszavonása” elemet alul, majd érintse meg ismét a „Mentés visszavonása” elemet az eltávolításukhoz.

Miért törli oly sok alapító a közösségimédia-fiókját?

Az alapítók közül sokan törölték közösségimédia-fiókjukat, mert nem látnak más megvalósítható alternatívát. A közösségi média cégeket a függőség táplálja olyan algoritmusok révén, amelyek egyesítik a legkifinomultabb matematikát és a legjobb emberi agykutatást. Az online szerencsejáték-programozók voltak az elsők, akik ezeket összehozták.

Miért érdemes törölni a közösségi médiát?

Számos jó oka van a közösségi média törlésének, de itt van 10, amely a szerző szakértelméhez kapcsolódik: 1. A közösségi média szétzilálja szabad akaratát. 2. A közösségi médiából való kilépés a legjobb módja annak, hogy visszaszorítsuk világunk őrültségét. 3. A közösségi média bunkóvá változtat.

Törölje a “zombi” fiókokat?

Ha úgy döntött, hogy nem törli közösségimédia-fiókjait, két alapvető lehetősége van: hagyja, hogy a „zombi” fiókok továbbra is úgy maradjanak, ahogy vannak – nem árt és nem segít. Vagy megpróbálhatja újraéleszteni közösségimédia-fiókjait, és rávenni őket, hogy újra elkezdjenek dolgozni.

Deaktiválnia kell közösségi média fiókjait?

A közösségimédia-fiók deaktiválása képet ad arról, hogy mire számíthat, ha a jövőben törli. Amíg ki van kapcsolva, értékelje, hozott-e jelentős változást az életében. Ha arra a következtetésre jutott, hogy jobban érzi magát, készen áll arra, hogy végleg megszabaduljon tőle.

Mikor törölje a közösségi médiában lévő bejegyzéseihez fűzött megjegyzéseket?

Ha egy megjegyzés rasszista vagy más módon sérti a közönség tagjait, feltétlenül törölje azt a lehető leghamarabb. Ha felhagy, akkor is, ha nem ért egyet, rosszul tükrözheti vállalkozását.

Törölnie kell Instagram-bejegyzéseit és hírcsatornáit?

„Nem szabad bejegyzéseket vagy hírcsatornákat törölnie” – mondja Gunjan Rawal, az Intel közösségimédia-stratégája a CNBC Make It-nek. Valójában Rawal azt mondja, hogy az információ törlése az internetről nem is teljesen lehetséges.

Törölje a közösségi média bejegyzéseit és fiókját?

A szakértők, akikkel beszélgettünk, egyetértettek abban, hogy a közösségi médiás bejegyzések vagy egy teljes közösségi oldali profil törlése nem lehet alapértelmezett döntés. „Nem szabad bejegyzéseket vagy hírcsatornákat törölnie” – mondja Gunjan Rawal, az Intel közösségimédia-stratégája a CNBC Make It-nek. Valójában Rawal azt mondja, hogy az információ törlése az internetről nem is teljesen lehetséges.

Törölje a közösségi médiát az iPhone-járól?

Profi tipp: Számítsa ki, mennyi időt tölt a közösségi médiában az iPhone beállításai „Képernyőidő” alatt. (Elnézést Android barátok, ez csak az iPhone felhasználókra vonatkozik). A másik oldalon: Ha úgy gondolja, hogy a közösségi médiából való törlés (vagy szünet) nem takarít meg időt, megértem.

Hogyan kezelhetem a Facebook-bejegyzéseimet?

Ez magában foglalja a bejegyzéseidet, az interakcióidat, a profilinformációidat és egyebeket. A tevékenységnaplóban megjelenik a „Saját bejegyzések” szakasz is. A bejegyzések kezeléséhez koppintson a „Bejegyzések kezelése” elemre a „Saját bejegyzések” részben. Ha nem látja a „Bejegyzések kezelése” gombot, akkor a Facebook mobilalkalmazása helyett asztali számítógépén kell felkeresnie a tevékenységnaplóját.

Hogyan lehet törölni az összes bejegyzést a Facebookon?

Ebből az útmutatóból megtudhatja, hogyan törölheti az összes bejegyzést, hogyan törölheti tömegesen a bejegyzéseket, és hogyan törölheti tömegesen a bejegyzéseket a Facebookon. Az összes Facebook-bejegyzés törléséhez navigáljon a profiljába, és érintse meg a három pontot. Ezután lépjen a tevékenységnaplóban a „Bejegyzések kezelése” oldalra, és törölheti az összes bejegyzését.

DIY journal