Sådan sletter du alle gemte beskeder på Snapchat

Har du for mange gemte beskeder, der roder op i din Snapchat-profil.? Og hvis du ønsker at slette dem, vil denne guide hjælpe dig. Selvom sletning af flere beskeder på én gang vil spare tid, tilbyder Snapchat ikke en sådan funktion. Så du skal følge den gode gamle måde at slette beskeder en efter en.

Du kan også gemme eller usikre en bestemt besked i en chattråd med dine Snapchat-venner. Det betyder, at du kan slette andre beskeder i den samme tråd, som du udvekslede med din ven. Du kan finde flere detaljer om de kommende trin i denne vejledning. Jeg har også forklaret de nemme trin til slette gemte beskeder på Snapchat.

Slet alle gemte beskeder på Snapchat

Her er trinene.

  • Gå til Indstillinger > naviger til Konti handlinger afsnit
  • Under det tryk på Klar samtale

  • Du vil se liste over alle samtaler du havde med dine Snapchat-venner
  • Udover hver samtale vil der være en x symbol
  • Tryk på X for at slette samtalen
  • Bekræft handlingen og tryk på Klar

BEMÆRK: Selvom du vil slette beskederne på din side, for dine venner vil samtalen være der, indtil de også sletter samtalen.

Gem en bestemt besked, mens du sletter en hel samtale

Hvis en bestemt besked i en samtaletråd er vigtig for dig, kan du gemme den. Så kan du slette resten. Det er ret simpelt.

Annoncer

  • Bare tryk længe på den besked, du vil gemme
  • En lille menu vil dukke op
  • Fra det vælg Gem i Chat
  • Denne beskedbaggrund bliver til en grå farve. Dette angiver, at det er blevet gemt

For at fjerne lagring af en besked

  • Tryk og tryk længe på beskeden for at fremhæve den.

Så hvis du lukker og genstarter Snapchat, slettes denne besked automatisk.

Forsvindende chats

Afhængigt af hvordan du har indstillet den, kan du slette din besked umiddelbart efter at have set den.Ellers slettes den automatisk efter 24 timer efter at have set beskeden.

Også, hvis du sletter din Snapchat-konto, slettes alle beskederne, men kun fra din side. Din Snapchat-ven vil stadig se beskederne på sin profil.

Annoncer

Det handler om, hvordan du sletter alle gemte beskeder på Snapchat. Hvis du ikke kan lide rod på dine sociale medier, så brug denne guide og fjern beskederne.

Flere Snapchat-guider,

  • Snapchat-annoncer virker ikke: Sådan rettes
  • Link Bitmoji med Snapchat: Sådan gør du
  • Sådan sletter du en Snapchat-historie fra din enhed
  • Sådan vender du en Snapchat-video

FAQ

Skal du slette dine opslag på sociale medier?

Se kendsgerningerne i øjnene. Eksperterne, vi talte med, var enige om, at sletning af opslag på sociale medier eller en hel profil på sociale medier ikke bør være en standardbeslutning. “Du bør ikke slette opslag eller feeds,” siger Gunjan Rawal, social media-strateg for Intel, til CNBC Make It.

Skal du slette din historie på sociale medier?

“Du bør helt sikkert slette din sociale mediehistorie, hvis du har været upassende,” forklarer McGoodwin, især når du har sagt noget hadefuldt eller sårende. “Men hvorfor vil du gerne arbejde et sted, hvis du skal slette hele din sociale mediehistorie?

Skal du slette dine konti på sociale medier?

Hvis du beslutter dig for, at sletning af dit sociale medieindhold er den bedste fremgangsmåde, er der flere muligheder, du kan tage. Du kan gennemgå alle dine gamle indlæg, billeder og beskeder og slette alt, hvad du synes er ubehageligt. Den anden og mest ekstreme mulighed, du kan tage, er at slette dine sociale mediekonti.

Hvordan sletter jeg gemte opslag på min Facebook-side?

Tryk på menuknappen i øverste højre hjørne, og åbn “Gem”. Gå til “Alle indlæg”, og sørg for, at du er i postbiblioteket (gitterikon). Tryk på knappen med 3 prikker øverst til højre, og tryk på ‘Vælg’. Vælg alle de indlæg, du vil fjerne gemt på én gang. Tryk på ” Unsave ” nederst, og tryk derefter på ‘ Unsave ‘ igen for at fjerne dem.

Hvorfor sletter så mange grundlæggere deres konti på sociale medier?

Mange af grundlæggerne har slettet deres sociale mediekonti, fordi de ikke kan se et andet gennemførligt alternativ. Sociale medievirksomheder er drevet af afhængighed gennem algoritmer, der samler den mest sofistikerede matematik og den bedste forskning i den menneskelige hjerne. Online gambling programmører var de første til at samle disse.

Hvorfor skal du slette sociale medier?

Der er adskillige gode grunde til at slette sociale medier, men her er 10, der relaterer til forfatterens ekspertise: 1. Sociale medier afmonterer din frie vilje. 2. At stoppe de sociale medier er den bedste måde at skubbe tilbage mod vanviddet i vores verden. 3. Sociale medier gør dig til en fjols.

Skal du slette dine “zombie”-konti?

Hvis du har besluttet ikke at slette dine sociale mediekonti, har du to grundlæggende muligheder: Tillad dine “zombie”-konti at fortsætte, som de er – ikke skade og ikke hjælpe. Eller du kan prøve at genoplive dine sociale mediekonti og få dem til at begynde at arbejde for dig igen.

Skal du deaktivere dine konti på sociale medier?

Deaktivering af en social mediekonto vil give dig en idé om, hvad du kan forvente, hvis du sletter den i fremtiden. Mens de er deaktiveret, skal du vurdere, om det medførte nogen væsentlige ændringer i dit liv. Hvis du er nået til den konklusion, at du har det bedre, er du klar til permanent at slippe af med det.

Hvornår skal du slette kommentarer på dine opslag på sociale medier?

Når en kommentar er racistisk eller på anden måde stødende for nogen af ​​dine tilhørere, skal du sørge for at slette den så hurtigt som muligt. At lade det ligge, selvom du ikke er enig, kan afspejle din virksomhed dårligt.

Skal du slette dine Instagram-opslag og -feeds?

“Du bør ikke slette opslag eller feeds,” siger Gunjan Rawal, social media-strateg for Intel, til CNBC Make It. Faktisk siger Rawal, at sletning af oplysninger fra internettet måske ikke engang er helt muligt.

Skal du slette dine opslag og konti på sociale medier?

Eksperterne, vi talte med, var enige om, at sletning af opslag på sociale medier eller en hel profil på sociale medier ikke bør være en standardbeslutning. “Du bør ikke slette opslag eller feeds,” siger Gunjan Rawal, social media-strateg for Intel, til CNBC Make It. Faktisk siger Rawal, at sletning af oplysninger fra internettet måske ikke engang er helt muligt.

Skal du slette sociale medier fra din iPhone?

Pro tip: find ud af, hvor lang tid du er på sociale medier under “Skærmtid” i dine iPhone-indstillinger. (Beklager Android-venner, dette gjaldt kun for iPhone-brugere). På bagsiden: Hvis du ikke tror, ​​at sletning (eller at tage en pause) fra sociale medier vil spare dig tid, forstår jeg det.

Hvordan administrerer jeg mine opslag på Facebook?

Dette inkluderer dine indlæg, interaktioner, profiloplysninger og mere. I din aktivitetslog vil du også se sektionen “Dine indlæg”. Tryk på “Administrer dine indlæg” i afsnittet “Dine indlæg” for at administrere dine indlæg. Hvis du ikke kan se knappen “Administrer dine indlæg”, skal du besøge din aktivitetslog på et skrivebord i stedet for Facebook-mobilappen.

Hvordan sletter man alle opslag på Facebook?

I denne vejledning lærer du, hvordan du sletter alle opslag, massesletter opslag og massesletter opslag på Facebook. For at slette alle opslag på Facebook skal du navigere til din profil og trykke på de tre prikker. Naviger derefter til siden “Administrer dine indlæg” i din aktivitetslog, og du vil være i stand til at slette alle dine indlæg.

DIY journal