Jak odstranit všechny uložené zprávy na Snapchat

Máte ve svém profilu Snapchat příliš mnoho uložených zpráv? A pokud je chcete smazat, pomůže vám tento průvodce. I když smazání více zpráv najednou ušetří čas, Snapchat takovou funkci nenabízí. Musíte se tedy řídit starým dobrým způsobem mazání zpráv jednu po druhé.

Můžete také uložit nebo zrušit zabezpečení konkrétní zprávy ve vláknu chatu se svými přáteli Snapchat. To znamená, že můžete odstranit další zprávy ve stejném vlákně, které jste si vyměnili se svým přítelem. Další podrobnosti o dalších krocích naleznete v této příručce. Také jsem vysvětlil snadné kroky odstranit uložené zprávy na Snapchatu.

Smazat všechny uložené zprávy na Snapchatu

Zde jsou kroky.

  • Jít do Nastavení > přejděte na Účty Akce sekce
  • Pod tím klepněte na Vymazat konverzaci

  • Uvidíte seznam všech konverzací měli jste se svými přáteli na Snapchatu
  • Kromě každého rozhovoru bude X symbol
  • Klepněte na X pro smazání konverzace
  • Potvrďte akci a klepněte na Průhledná

POZNÁMKA: I když smažete zprávy na vaší straně, pro vaše přátele tam bude konverzace, dokud ji také nesmažou.

Uložte konkrétní zprávu a smažte celou konverzaci

Pokud je pro vás konkrétní zpráva ve vláknu konverzace důležitá, můžete si ji uložit. Poté můžete zbytek smazat. Je to docela jednoduché.

Reklamy

  • Stačí dlouze stisknout zprávu, kterou chcete uložit
  • Zobrazí se malé menu
  • Z toho vybrat Uložit do chatu
  • Pozadí zprávy se změní na šedou barvu. To znamená, že byl uložen

Chcete-li zrušit uložení zprávy

  • Klepnutím a dlouhým stisknutím zprávu zrušte zvýraznění.

Pokud pak zavřete a znovu spustíte Snapchat, tato zpráva se automaticky smaže.

Mizející chaty

V závislosti na tom, jak to máte nastavené, můžete svou zprávu ihned po jejím zobrazení smazat.V opačném případě se zpráva po 24 hodinách od zobrazení automaticky smaže.

Také, pokud smažete svůj účet Snapchat, budou všechny zprávy smazány, ale pouze z vaší strany. Váš přítel ze Snapchatu stále uvidí zprávy na svém profilu.

Reklamy

To je vše o tom, jak odstranit všechny uložené zprávy na Snapchatu. Pokud nemáte rádi nepořádek na svých sociálních sítích, využijte tohoto průvodce a zprávy odstraňte.

Další příručky Snapchat,

  • Reklamy Snapchat nefungují: Jak opravit
  • Propojit Bitmoji se Snapchatem: Jak na to
  • Jak odstranit příběh Snapchat z vašeho zařízení
  • Jak obrátit video Snapchat

FAQ

Měli byste mazat své příspěvky na sociálních sítích?

Postavte se faktům čelem. Odborníci, se kterými jsme hovořili, se shodli, že smazání příspěvků na sociálních sítích nebo celého profilu na sociálních sítích by nemělo být výchozím rozhodnutím. „Neměli byste mazat příspěvky ani kanály,“ řekl Gunjan Rawal, stratég sociálních médií společnosti Intel, pro CNBC Make It.

Měli byste smazat svou historii sociálních sítí?

„Určitě byste měli smazat svou historii sociálních sítí, pokud jste byli nevhodní,“ vysvětluje McGoodwin, zvláště když jste řekli něco nenávistného nebo zraňujícího. „Ale proč byste chtěli někde pracovat, když musíte smazat celou svou historii sociálních sítí?

Měli byste smazat své účty na sociálních sítích?

Pokud se rozhodnete, že smazání obsahu na sociálních sítích je nejlepším postupem, existuje několik možností, které můžete využít. Můžete si projít všechny své staré příspěvky, fotky a zprávy a smazat vše, co si myslíte, že je nevhodné. Druhou a nejextrémnější možností, kterou můžete udělat, je smazat své účty na sociálních sítích.

Jak smažu uložené příspěvky na mé stránce na Facebooku?

Klepněte na tlačítko Menu v pravém horním rohu a otevřete „Uloženo“. Přejděte na „Všechny příspěvky“ a ujistěte se, že jste v adresáři příspěvků (ikona mřížky). Klepněte na tlačítko se třemi tečkami vpravo nahoře a klepněte na „Vybrat“. Najednou vyberte všechny příspěvky, jejichž uložení chcete zrušit. Klepněte na „ Unsave “ v dolní části a poté znovu klepněte na „Usave“ pro jejich odstranění.

Proč tolik zakladatelů maže své účty na sociálních sítích?

Mnoho zakladatelů smazalo své účty na sociálních sítích, protože nevidí jinou proveditelnou alternativu. Společnosti sociálních médií jsou poháněny závislostí prostřednictvím algoritmů, které spojují nejsofistikovanější matematiku a nejlepší výzkum lidského mozku. Programátoři online hazardních her byli první, kdo je spojil.

Proč byste měli mazat sociální média?

Existuje mnoho dobrých důvodů pro smazání sociálních médií, ale zde je 10, které se týkají autorových odborných znalostí: 1. Sociální média rozkládají vaši svobodnou vůli. 2. Ukončení sociálních sítí je nejlepší způsob, jak se bránit šílenství v našem světě. 3. Sociální média z vás dělají hulváta.

Měli byste smazat své „zombie“ účty?

Pokud jste se rozhodli nesmazat své účty na sociálních sítích, máte dvě základní možnosti: umožnit svým „zombie“ účtům pokračovat tak, jak jsou – neubližovat a nepomáhat. Nebo se můžete pokusit resuscitovat své účty na sociálních sítích a přimět je, aby pro vás znovu začaly pracovat.

Měli byste deaktivovat své účty na sociálních sítích?

Deaktivace účtu na sociálních sítích vám poskytne představu o tom, co můžete očekávat, pokud jej v budoucnu smažete. Při deaktivaci zhodnoťte, zda vám do života přinesla nějaké významné změny. Pokud jste došli k závěru, že je vám lépe, jste připraveni se toho natrvalo zbavit.

Kdy byste měli smazat komentáře u svých příspěvků na sociálních sítích?

Pokud je komentář rasistický nebo jinak urážlivý vůči některému z vašich členů publika, nezapomeňte jej co nejdříve smazat. Pokud to ponecháte, i když s tím nebudete souhlasit, může se to špatně odrazit na vašem podnikání.

Měli byste smazat své příspěvky a kanály na Instagramu?

„Neměli byste mazat příspěvky ani kanály,“ řekl Gunjan Rawal, stratég sociálních médií společnosti Intel, pro CNBC Make It. Ve skutečnosti Rawal říká, že smazání informací z internetu nemusí být ani úplně možné.

Měli byste smazat své příspěvky a účty na sociálních sítích?

Odborníci, se kterými jsme hovořili, se shodli, že smazání příspěvků na sociálních sítích nebo celého profilu na sociálních sítích by nemělo být výchozím rozhodnutím. „Neměli byste mazat příspěvky ani kanály,“ řekl Gunjan Rawal, stratég sociálních médií společnosti Intel, pro CNBC Make It. Ve skutečnosti Rawal říká, že smazání informací z internetu nemusí být ani úplně možné.

Měli byste ze svého iPhone odstranit sociální média?

Tip pro profesionály: zjistěte, kolik času jste na sociálních sítích v části „Screen Time“ v nastavení vašeho iPhone. (Omlouvám se, přátelé Android, toto se týkalo pouze uživatelů iPhone). Na druhou stranu: Pokud si nemyslíte, že smazání (nebo pauza) ze sociálních médií vám ušetří čas, chápu to.

Jak mohu spravovat své příspěvky na Facebooku?

To zahrnuje vaše příspěvky, interakce, informace o profilu a další. V protokolu aktivit uvidíte také sekci „Vaše příspěvky“. Klepnutím na „Spravovat své příspěvky“ v sekci „Vaše příspěvky“ můžete spravovat své příspěvky. Pokud nevidíte tlačítko „Spravovat své příspěvky“, musíte místo mobilní aplikace Facebook navštívit svůj Protokol aktivity na počítači.

Jak smazat všechny příspěvky na Facebooku?

V této příručce se dozvíte, jak smazat všechny příspěvky, hromadné mazání příspěvků a hromadné mazání příspěvků na Facebooku. Chcete-li smazat všechny příspěvky na Facebooku, musíte přejít na svůj profil a klepnout na tři tečky. Poté přejděte na stránku „Spravovat své příspěvky“ v protokolu aktivit a budete moci smazat všechny své příspěvky.

DIY journal